Lajme dhe Evente

Transformimi i Gjimnazit "Aleksandër Moisiu"
Prezantimi i Projektit RESTART
Rizbulimi i Solidaritetit Evropian dhe Rritja e Tolerancës
Leksion i Hapur: “Integrimi Evropian dhe Të drejtat e njeriut”
 

Projekte

Shkolla Qendër Komunitare
Jean Monnet Chair
UNESCO Chair
Akademia Rinore për të drejtat e njeriut
Mobile Academy
 

NA NDIQNI