Lajme

19.02.2018
Edukimi i të rinjve me kulturën e tolerancës dhe të mirëkuptimit për ndërtimin e një shoqërie demokratike
08.05.2017
Transformimi i Gjimnazit "Aleksandër Moisiu"
17.11.2016
Prezantimi i Projektit RESTART
16.11.2016
Rizbulimi i Solidaritetit Evropian dhe Rritja e Tolerancës
22.06.2016
Leksion i Hapur: “Integrimi Evropian dhe Të drejtat e njeriut”
I fundit »      Para »