Trajnime

Seksioni: Komunikimi, Edukimi, Kultura dhe Rinia
Tema: Hartim projekti
Instituti Shqiptar për Çështjet Publike (AIPA), në bashkëpunim me Universitetin e Arkansas (SHBA), Shkolla Klinton për Shërbime Publike zhvilluan një seminar dy-ditor për zhvillimin profesional në datat 30 dhe 31 korrik 2014. Pjesëmarrës në trajnim ishin përfaqësues të OJF-ve dhe Universitetit Marin Barleti. Modulet e trajtuara janë:

•   Aftësitë e gjuhës angleze për të shkruar një kërkesë për grant dhe publikime profesionale
•   Planifikim Programi dhe teknikat e të shkruarit të projektit

Lektorë ishin përkatësisht Luka Frauenthal dhe Antoinette Schicchi, studentë të diplomuar në Universitetin e Arkansas, Shkolla Klinton e Shërbimeve Publike që ndjekin një Master për Shërbimin Publik dhe zhvilluan praktikën në Institutin Shqiptar për Çështjet Publike.
Data: 31.07.2014
Për më tepër...
Seksioni: Integrimi Gjinor
Tema: Njohuri Bazë për përkatësinë gjinore
Folës: Dr. Eglantina Gjermeni, Deputete; Mrs. Lavdie Ruci; Mrs. Etleva Bisha; Mrs. Elida Meta; Mrs. Sonila Danaj; Mrs. Migena Kapllanaj.
Data: 20.03.2013
Seksioni: Shoqëria Civile dhe Kapitali Social
Tema: Menaxhimi I Organizatave dhe Burimeve Njerëzore: Sfidat, Alternativat, Zgjidhjet
Folës: Dr. Fabio Fonti, Universiteti Marin Barleti
Data: 31.05.2011